Yıldırım’da bozuk cadde ve sokak kalmayacak

Yıldırım Belediyesi, ilçeyi daha modern hale getirmek için çalışmalarını hızla sürdürüyor.

Yıldırım’da bozuk cadde ve sokak kalmayacak

Yıldırım Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, bir yandan kaçakla mücadele ederken, bir yandan da yol yapım ve asfalt çalışmalarına devam ediyor. ‘Daha ulaşılabilir Yıldırım’ hedefi doğrultusunda hizmetlerine devam eden Fen İşleri Müdürlüğü,. Kazım Karabekir, Arabayatağı, Demetevler, Samanlı, Yavuzselim ve Maltepe mahallelerinde yol yapım, yama ve onarım çalışmalarını tamamladı. Yeni dönemde hizmete hız kesmeden devam edeceklerini söyleyen Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, ilçeyi her alanda kalkındırmak istediklerini belirtti.

YILDIRIM DAHA İYİ NOKTALARA GELECEK

Hızla artan nüfus sebebiyle çarpık şehirleşen Yıldırım’ın daha yaşanabilir bir ilçe olması için birçok alanda hizmete devam ettiklerini belirten Başkan İsmail Hakkı Edebali, “Yıldırım’da ulaşılmadık yer kalmaması adına çalışmalarımızı hızla sürdürüyoruz. Bu bağlamda Fen İşleri Müdürlüğümüz, yol yapım ve asfaltlama çalışmalarına devam ediyor. Bir yandan ilçemize yeni yollar kazandırıyoruz, diğer yandan da asfaltlama ve onarım çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Çalışmalarımız ile Yıldırım’da ulaşımın daha rahat sağlanmasını hedefliyoruz” dedi. 

İlçeyi her alanda daha iyi noktalara getirmeyi amaçladıklarının altını çizen Başkan Edebali, “Fiziki belediyecilik hizmetlerinin dışında da Yıldırım’a hizmet üretmeye, ilçeyi hak ettiği noktaya taşımaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X