Yıldırım’da kar için hazırlıklar tamam!

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, önümüzdeki günlerde etkili olması beklenen kar yağışına karşı gerekli bütün hazırlıkları tamamladıklarını söyledi.

Yıldırım’da kar için hazırlıklar tamam!

3 gün boyunca kar yağışının etkisi altına girmesi beklenen Bursa’da, Yıldırım Belediyesi ekipleri teyakkuza geçti. Karla mücadelede örnek çalışmalara imza atan Yıldırım Belediyesi ekipleri, ilçe halkının yağıştan etkilenmemesi için 7/24 çalışmalarına devam edecek. Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, “Çalışmalarımız ile Yıldırım’da ulaşımın daha rahat sağlanmasını hedefliyoruz. Daha ulaşılabilir Yıldırım için Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz 24 saat boyunca görev başında” dedi.

Yıldırım’da sorunsuz bir kış mevsimi geçirmek için gerekli bütün tedbirlerin alındığının altını çizen Başkan İsmail Hakkı Edebali, “Öncelikli gayemiz ana yolları ulaşıma açık halde tutmak. Sonrasında ise ilçenin her noktasında çalışmalar yürüterek, hemşehrilerimizin günlük hayatlarını rahat bir şekilde sürdürmeye devam etmelerini hedefliyoruz” diye konuştu.

Yaşanabilecek olumsuzluklara karşı ekiplerin göreve hazır olduğunu dile getiren Başkan Edebali, “Hemşehrilerimiz olumsuz bir durumla karşılaştıklarında 444 16 02 numaralı çağrı merkezimizden ve facebook.com/yildirimcozum, twitter.com/yildirimcozum adreslerimizden bizlere şikâyetlerini iletebilirler” şeklinde konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X