Yıldırım’da kar nöbeti başladı

Yıldırım Belediyesi, vatandaşların kar yağışından olumsuz etkilenmemesi için seferber oldu.

Yıldırım’da kar nöbeti başladı

İlçede sıkıntısız bir kış mevsimi geçirmek için gerekli tedbirleri aldıklarını belirten Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, “Ekiplerimiz ilçemizde 10 farklı bölgede 24 saat nöbet tutmaya başladı. Vatandaşlarımızın yoğun kar yağışından etkilenmemesi için 2 greyder, 2 tuz robotu, 3 tane de kar küreme aracıyla kapanan yollara anında müdahale edilecek” bilgisini verdi.

Tepe bölgelerde yer alan muhtarlıklara 100 torba tuz bırakıldığının altını çizen Başkan Edebali, “Acil müdahale gerektirecek durumlarda ekiplerimiz bölgeye gelene kadar vatandaşlarımızın kullanması için muhtarlıklarımıza toplam 1 tonluk tuz ulaştırılmıştır. Böylece yollara kül dökmeye de gerek kalmayacak” diye konuştu.

 

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, kış aylarında vatandaşların can güvenliği başta olmak üzere hava kirliliğine çözüm için doğalgaz kullanmalarını istedi. Edebali, “Evlerde tedbirsiz yakılan sobalar yüzünden üzücü hadiseler yaşanabiliyor. Sevdiklerimizin can güvenliği adına azami gayret göstermemiz gerekiyor” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X