Yıldırım’dan İnce’ye: Seni Amerika’dan kim aradı?

AK Parti Genel Başkanvekili ve Başbakan Yıldırım, Batman’da açıklamalarda bulundu.

Yıldırım’dan İnce’ye: Seni Amerika’dan kim aradı?

AK Parti Genel Başkanvekili ve Başbakan Binali Yıldırım, “Tek bir insanımızın gönlünün bile kırılmasına rıza göstermeyiz. Bu ülkenin tek bir evladının kaybolmasına, hayatının kararmasına asla rıza göstermeyiz. Bir tek gencimizi, bir tek insanımızı dahi terör örgütlerine, cinayet şebeklerine feda etmeyiz. Ayrımcılık yapan kimseyi aramızda barındırmayalım.” dedi.

Başbakan Yıldırım, HDP’nin özgür bir parti olmadığını belirterek, “Kandil’in emrindedir, PKK’nın emrindedir. Kürtlerden, bölgeden oy alıp onların emrini yerine getiriyor. Sizin isteklerinizi değil, sizin taleplerinizi değil, dağ ne diyorsa onu yapıyor. Özgür olsunlar, PKK’yı açıkça lanetlesinler. PKK’ya açık karşı dursunlar, başımın gözümün üstünde yerleri var.” diye konuştu. 

İnce’nin iddiası

Yıldırım, “Cumhuriyet Halk Partisi’nin cumhurbaşkanı adayı diyor ki ‘Amerikalılar beni aradı’. FETÖ’nün iadesini yanlış, eksik olarak talep etmişiz. Sayın İnce önce açıkla bakalım. Seni Amerika’dan kim aradı? Teksas’tan mı aradılar, Arizona’dan mı aradılar, Pensilvanya’dan mı aradılar? Yoksa ‘Amerika anavatanım’ diyen bir FETÖ’cü aramış olmasın. Seni işletmiş olmasınlar. Kimlerin sözüyle bu ülkenin Cumhurbaşkanına, Hükümetine iftira ediyorsun. Eğer, bu işin doğrusunu öğrenmek istiyorsan bir zahmet Adalet Bakanımıza git, sana bütün evrakları göstersin o zaman gerçek nedir anlamış olursun.” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X