Yıldırım’ın dişine göre

Bursa temsilcisi Ziraat Türkiye Kupası 1. eleme turunda Bözüyük Vitraspor ile eşleşti. 

Yıldırım’ın dişine göre

Ziraat Türkiye Kupası 1. eleme turu kura çekimi yapıldı. Türkiye Futbol Federasyonundan (TFF) yapılan açıklamaya göre Ziraat Türkiye Kupası 1. eleme turu eşleşmeleri, TFF Yönetim ve İcra Kurulu Üyesi Ali Düşmez nezaretinde belirlendi. Bu sezon Bursa’yı Bövlgesel Amatör Lig’de temsil edecek olan Yıldırımspor’un rakibi Bozüyük Vitraspor oldu. Kupada 35 amatör takımın yanı sıra bu sezon TFF 3. Lig’e yükselen 9 ekibin katılacağı 1. eleme turu müsabakaları, 28-29 Ağustos tarihlerinde tek maç eleme usulüne göre oynanacak. Müsabakalar sonucu rakiplerini eleyen 22 takım, 2. eleme turu müsabakalarına katılmaya hak kazanacak.   

Günü belli değil

Düşmez, profesyonel ve amatör liglerden katılımın olmasının Ziraat Türkiye Kupası’nı çok özel kıldığını belirterek, ‘Türkiye’yi kucaklayan bir organizasyon düzenliyoruz. Ülkemizin her köşesinde kupanın heyecanı yaşanacak. Bu kupa amatör ve alt liglerdeki takımlarımız için yeni fırsatlar sunacak. Uzun maraton öncesinde TFF Başkanı Sayın Nihat Özdemir ve Yönetim Kurulu arkadaşlarım adına bütün takımlarımıza başarılar diliyorum. Sonunda hak edenin kazandığı centilmence maçlar izleyelim’ diye konuştu. Yayın programının belirlenmesinin ardından müsabakaların gün ve saatleri ilan edilecek.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X