Yıldırım’la bir gün

AK Parti Bursa Milletvekili Müfit Aydın’ın davetiyle Olay Gazetesi yazarı Mustafa Özdal, Cumhur İttifakı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım’ın programını izledi.

Yıldırım’la bir gün

Cumhur İttifakı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım, İstanbul Tuzla’da Doğu ve Güneydoğu ağırlıklı STK’ların olduğu büyük bir buluşma gerçekleştirdi.

Olay Gazetesi Yazarı Mustafa Özdal da, gelen davet üzerine Yıldırım’ın programını izleyenler arasındaydı. Yazarımız Özdal, programda yaşananları bugünkü köşesinde okuyucularıyla paylaştı.

Binali Yıldırım’dan Doğu ve Güneydoğu seçmenine mesajlar

AK Parti Bursa Milletvekili Müfit  Aydın, seçim çalışmalarını yerinde takip etmem için İstanbul’a davet etmişti.

Ben de Cumhur İttifakı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım‘ın da olduğu bir program olması halinde memnuniyetle davete katılabileceğimi söyledim.

Dün Yıldırım, Tuzla’da Doğu ve Güneydoğu ağırlıklı STK’ların olduğu büyük bir buluşma gerçekleştirdi.

Dahası Doğu ve Güneydoğu Anadolu Kalkınma Vakfı temsilcileriyle buluştu Yıldırım.

***

Tabii sadece STK temsilcileri yoktu.

Bitlis’ten, Muş’a, Diyarbakır’dan Şanlıurfa’ya, Erzurum’dan, Bitlis’e kadar mevcut ve eski belediye başkanları, kanaat önderleri, iş insanları, sendika temsilcileri de oradaydı.

***

Sabah saatlerinde Tuzla Belediyesi’nin Sosyal Yaşam Merkezi’ne ulaştığımızda konuklar da yavaş yavaş yerini alıyordu.

Bazı konuklara ‘şeyhim’ diye hitap ediliyordu.  

Aydın’ın danışmanlarına, “Kim bu insanlar?” diye sordum.

Yan masadakilerden biri 1974 ile 1977 arasında Milli Selamet Partisi’nden Tatvan Belediye Başkanlığı yapmış Mekinettin Aydın, yine Tatvan’ın önceki dönem Belediye Başkanı Fettah Aksoy, Şanlıurfa Sanayici ve İş Adamları Derneği Başkanı Ömer Faruk Bahçuvan ve şeyh diye hitap ettikleri kişi de Siirtli Fevzi Sevgi isimli bir kanaat önderiymiş.

Mustafa Özdal’ın köşesinin tamamı için tıklayın…

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X