Yıldırımlı öğrencilerden örnek davranış

Yıldırım Belediyesi, Faik Çelik Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi işbirliğinde Güzellik ve Saç Bakım Hizmetleri Bölümü son sınıf öğrencileri, Bursa Büyükşehir Belediyesi Huzurevi sakinlerini ziyaret ederek, burada kalan yaşlıların saç tıraşı, manikür ve pedikür gibi kişisel bakımlarını gerçekleştirdi.

Yıldırımlı öğrencilerden örnek davranış

Keyifli anların yaşandığı ziyarette, Faik Çelik Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde öğrenim gören 10 öğrenci, örnek bir davranış sergileyerek huzurevinde kalan kadınların kişisel bakımlarını yaptılar.

Güzellik ve Saç Bakım Hizmetleri Bölümü öğrencileri, yanlarında getirdikleri makas ve saç kesme makinası gibi malzemelerle işe koyuldular.

Öğrenciler, 15’i yatalak 20 huzurevi sakinlerinin kişisel bakımını gerçekleştirdi.

Öğrenciler, gerçekleştirdikleri etkinlik ile ziyaretten öte yaşlı bireylerin yüzlerini güldürmek istediklerini kaydetti.

Yıldırım Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü tarafından düzenlenen bu tür etkinliklerin devam edeceği bildirildi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X