Yıldırm’da dostlar sohbeti

Yıldırım Belediyesi ve Zararlı Alışkanlıklardan Korunma Derneği (İHSANDER) ortaklığında düzenlenen ‘Dostlar Sohbeti’ programında, MÜSİAD 3. Dönem Genel Başkanı Doç. Dr. Ömer Bolat, Gazeteci-Yazar Sami Özey ve Tasavvuf Musikisi Sanatçısı Mesut Yavaş Yıldır

Yıldırm’da dostlar sohbeti

Dostlar sohbeti adlı programda manevi değerlerin önemine vurgu yapan Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, günümüz dünyasında kültüre ve tarihe her zamankinden daha fazla sahip çıkılması gerektiğini söyledi.

 

Barış Manço Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen program öncesi bir konuşma yapan Edebali, Yıldırım Belediyesi olarak kültürel etkinliklere her zamankinden daha fazla önem verdiklerini söyleyerek, “Biz yerel yöneticiler olarak kültürel ve sosyal belediyeciliği, belediyeciliğin asli görevlerinden biri olarak kabul ediyoruz. Bu vesile ile değerli konuklarımızın katılımıyla gerçekleşen bu programda bizleri yalnız bırakmayan tüm Yıldırımlılara teşekkür ediyorum” dedi.

“GELECEK NESİLLERİN TEMİNATIYIZ”

Yıldırım Belediyesi olarak gerçekleştirdikleri kültürel ve sosyal etkinliklerde her zaman manevi değerlere sahip çıktıklarını belirten Edebali, modern dünyada gelişen ve değişen şartlar nedeniyle toplumların yozlaşmaya başladığını söyledi. Günümüz dünyasında manevi değerleri korumanın oldukça zorlaştığını ifade eden Edebali, “Bir toplumu geleceğe taşımak adına değerlerimizi korumamız lazım. Günümüz şartlarında bu değerleri korumak oldukça zor. Bizden sonraki kuşaklara iyi bir gelecek bırakma adına genç nesillerimize tarih ve kültürel bilinci yerleştirmemiz lazım” diye konuştu.

Yıldırım Belediyesi’nin ilerleyen dönemlerde de bu tarz etkinliklere fazlasıyla yer vereceğinin bilgisini de veren Edebali, tüm Yıldırımlıların manevi değerlere sahip çıkması gerektiğini söyleyerek konuşmasını tamamladı.

MÜSİAD 3. Dönem Genel Başkanı Doç. Dr. Ömer Bolat ve Gazeteci-Yazar Sami Özey ise, Yıldırımlılarla bir araya gelmekten duydukları memnuniyeti dile getirerek, Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali’ye teşekkür etti. Program sonrasında Edebali, programa katılan Doç. Dr. Ömer Bolat, Sami Özey ve Mesut Yavaş’a çiçek verdi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X