‘Yılın Yazarı’nda  ödül süreci başlıyor

Nilüfer Belediyesi’nin “Yılın Yazarı” etkinlikleri kapsamında, bu yıl Nezihe Meriç anısına verilen ödüle başvurular 17 Haziran-23 Ağustos tarihleri arasında olacak.

‘Yılın Yazarı’nda  ödül süreci başlıyor

Yarışmaya katılmak isteyenler yazdıkları iki öyküyü ya posta yada kargo yoluyla ulaştırabilecekleri gibi Demirci, Şiir, Akkılıç, Üçevler ve Çocuk kütüphanelerine teslim edebilecekler. Yarışmanın seçici kurulunu Nursel Duruel, Gaye Boralıoğlu, Nahit Kayabaşı, Jale Sancak ve Şafak Pala oluşturacak. Yarışmada büyük ödül 3 bin TL olacak, ayrıca beş kişiye de mansiyon verilecek. Yarışma sonucu 25 Ekim 2019 tarihinde Nilüfer Belediyesi Kütüphane Müdürlüğü’nün sitesinden ilan edilecek. Tüm öyküseverleri yarışmaya katılım için davette bulunan Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem, “2019 yılını eserleriyle içtenliğin ve doğallığın sesini hayatımıza incelikle işleyen, Cumhuriyet döneminin ilk kadın öykü yazarlarından biri  Nezihe Meriç’in edebiyatımıza kazandırdıklarının etkisinde, yazmayı kendine uğraş edinenleri “Yılın Yazarı Öykü Ödülü”ne katılmaya davet ediyoruz” dedi. 
 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X