Yine boş döndüler: 0-3

İnegöl Belediyespor, Efeler Ligi’nin 6. haftasında deplasmanda İstanbul Büyükşehir Belediyespor’a da mağlup olmaktan kurtulamadı.

Yine boş döndüler: 0-3

Voleybol Efeler Ligi’nde bu sezon kötü bir performans sergileyen İnegöl Belediyespor, deplasmanda üst sıraları zorlayan İstanbul Büyükşehir Belediyespor’a 3-0 mağlup oldu. 5 maçta tek galibiyet alabilen Bursa ekibi, rakibiyle Hidayet Türkoğlu Spor Salonu’nda karşı karşıya geldi. Müsabakada zaman zaman etkili olan turuncu mavililer, rakip hücumları durdurmakta zorlanınca yenilgiyi de önleyemedi.

ETKİSİZ KALDI

Karşılaşmanın ilk setini 25-22 kaybeden İnegöl Belediyespor, ikinci sette oldukça tutuk kaldı. File önünde etkisiz bir görüntü sergileyen Bursa ekibi, rakibinin 25-15’lik üstünlüğünü önleyemezken, üçüncü sette zaman zaman etkili olsa da seti 25-22, maçı da 3-0 kaybetti. Turuncu mavililer, bu sonuçla ligdeki 6. maçında 5. yenilgisini aldı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X