Yine icra yine icra

Mesut Mestan yönetimi Fenerbahçe karşılaşmanın olduğu gün yine bir icra şoku yaşadı. ‘Fanatic Tour’ şirketi 150 bin TL’lik alacağı için avukatlarını gönderdi ancak el konulacak mal olmadığı için memurlar tesisten boş ayrıldı. 

Yine icra yine icra

Beytullah SÜAT

‘Transfer tahtası açılacak mı, açılmayacak mı?’ diye camiada herkes birbirine bu soruyu sorarken, mali anlamda oldukça sıkıntılı günlerden geçen Bursaspor’un başı dertten kurtulmuyor. Ali Ay’ın ardından göreve gelen Başkan Mesut Mestan, transfer tahtasının yanında bir çok geçmişten gelen problemle de baş etmeye çalışıyor. Mesut Mestan yönetimi Fenerbahçe karşılaşmanın olduğu gün yine bir icra şoku yaşadı. 

BOŞ ÇIKTILAR

Daha önce Bursaspor’un kamp organizasyonları düzenleyen ‘Fanatic Tour’ şirketi 150 bin TL’lik alacağı için Özlüce İbrahim Yazıcı Tesislerine icra gönderdi. Sabah saatlerinde tesislere gelen avukatlar, el konulacak mal olmadığı için tesislerden boş ayrıldı. Birçok kez Bursaspor’a icra göndermek için yeltenen şirketle önümüzdeki günlerde bir görüşme yapılacağı ve anlaşma zemini aranacağı belirtildi. 

OTOBÜSÜ ZOR ALDIK

Bu arada Mestan yönetiminin uzun süre Yediemin Otoparkında rehin kalan takım otobüsünü zor kurtardığı ortaya çıktı. Furkan Özçal’ın Kayserili olan avukatlarının görüşmelerde geri adım atmadığı ve alacakların tamamını istediklerini belirtildi. Başkan Mesut Mestan’ın avukatların bu tavrı sonrası araya hatırı sayılır kişileri sokarak sorunu belli bir miktara hallettiği öğrenildi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X