Yine yeniden Mehmet Akyüz

Ömer Şişmanoğlu transferinde çıkan sıkıntı Bursaspor’u eski göz ağrısına yöneltti.

Yine yeniden Mehmet Akyüz

Geçen sezon Denizlispor’un Süper Lig’e çıkmasında kilit rol oynayan 33 yaşındaki forvetle tekrar temasa geçen yeşil beyazlılar, anlaşma zemini arıyor. Mehmet’in Bursaspor’a gelmeye sıcak baktığı öğrenildi. 

Bursaspor’da transfer’de hareketli saatler yaşanıyor. Tahtayı birkaç gün içersinde açtırması beklenen yeşil beyazlı yönetimin, zirveye oynayabilecek kadroyu kurmak için de temasları sürüyor. Daha önce irtibat kurulan Ömer Şişmanoğlu’dan istekleri nedeniyle vazgeçen yeşil beyazlılar, eski göz ağrısı Mehmet Akyüz’ü tekrar gündemine aldı. 

İKİNCİ PLANA DÜŞTÜ

Geçen sezon Denizlispor’un şampiyonluğunda kilit rol oynayan 33 yaşındaki forvetin Bursaspor’a gelmeye sıcak baktığı ifade edildi. Rodallega transferinin ardından ikinci plana düşen tecrübeli futbolcunun, oynayabileceği bir takıma gitmek istediği için yeşil beyazlıların teklifine olumlu baktığı belirtildi. Geçen sezon 15 gol, 6 asistlik bir performans gösteren Mehmet Akyüz, 1.Lig’in en iyi forveti olarak gösterilmişti.  

1 YIL DAHA ANLAŞMASI VAR

Mehmet Akyüz profesyonel futbol kariyerinde 14 sezon içinde toplam 324 resmi maça çıktı ve 83 gol attı. Denizlispor’la 1 yıllık sözleşmesi bulunan deneyimli oyuncunun, kulübünden alacaklarının bulunduğu ve bonservis konusunda kolaylık isteyeceği bildirildi. Teknik Direktör Yalçın Koşukavak’ın istediği Mehmet için hafta sonuna kadar somut adımlar atılması bekleniyor. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X