Yok artık ! Vince asılarak 6. kata çıktı

İş güvenliğinin sıkça tartışıldığı bugünlerde Karadeniz Bölgesi’nde çekildiği tahmin edilen görüntüler tepkilere neden oldu.

Yok artık ! Vince asılarak 6. kata çıktı

Sosyal paylaşım sitesinde paylaşılan bu görüntülere bazı vatandaşlar tepki gösterirken, bazıları da cesaretinden ötürü işçiyi tebrik etti.

 

İş ve işçi kazalarının sıkça yaşandığı ülkemizde, bir inşaat işçisinin 6. kata vince asılarak çıkması tepkilere neden oldu. Sosyal paylaşım sitelerinde paylaşılan görüntülerde; inşaatta çalışan isçilerden biri hiçbir güvenlik önlemi almadan vince asılarak 6 katlı bir binanın en üst katına çıkıyor.

 

Tavırlarından oldukça rahat olduğu gözlenen işçinin arkadaşları ’Deli var Deli’ diye bağırıyor. Şivelerinden Karadenizli olduğu tahmin edilen vinç operatörü ise “Uşaklar şahitsiniz, düşerse sorumluluk kabul etmem. Bana 3 trilyon verseler binmezdim” diyerek ustayı çıkardığı binanın en üst katında indiriyor.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X