Yol ver geçelim komşu

Transfer tahtasının açılmasıyla moral kazanan camia 3 puana kilitlendi

Yol ver geçelim komşu

Akhisarspor galibiyetinde müthiş bir performans çıkaran genç isimlerden bugün de aynı mücadele bekleniyor. Özgür Yankaya’nın Eskişehir Stadı’nda yöneteceği karşılaşma 21.45’te başlayacak. 

Bu sezon TFF 1.Lig’de hedefini şampiyonluk olarak belirleyen Bursaspor, bugün komşu Eskişehirspor’un konuğu olacak. Eskişehir Stadı’nda 21.45’te başlayacak olan karşılaşmayı Edirne bölgesinden Özgür Yankaya yönetecek. Yankaya’nın yardımcılıklarını ise Kemal Mavi ve Murat Altan yapacak. Geçtiğimiz hafta kendi evinde Akhisarspor’u 2-1’lik skorla geçen yeşil beyazlılar, yeniden kazanarak camiaya moral vermek istiyor. Bu karşılaşma öncesinde transfer tahtasını açarak gerekli takviyeleri yapan yeşil beyazlılarda galibiyetten başka bir şey düşünülmüyor.  

Recep sahaya

Akhisarspor mücadelesinde 90 dakika yılmayan ve müthiş bir performans çıkaran genç isimlerden bugün de aynı mücadele bekleniyor. Elindeki kadroyu yapılan takviyerle genişleten bulunan Teknik Direktör Yalçın Koşukavak’ın sahaya süreceği 11’de değişiklik yapması beklenmiyor. Yalçın Hoca’nın Eskişehirspor karşısında sakatlığı bulunan Onur Atasayar’ın yerine yeni transferlerden Recep Aydın’a şans tanıması bekleniyor. Puan silme cezası ile sezona başlayan Eskişehir temsilcisi ise -5 puan ile son sırada bulunuyor.

STAT: Eskişehir
SAAT: 21.45
HAKEMLER:  Özgür Yankaya, Kemal Mavi, Murat Altan
EKSİK: Yok
EKSİKLER: Furkan Emre, Çağatay, Onur
BİLET FİYATLARI: Bursaspor tarafı tükendi
21.45 BeIN1 MAX

ESKİŞEHİRSPOR
17 Ekrem Kilicarslan
23 Feyzi Yildirim
5 Sezgin Coskun
4 Mevlüt Celik
88 Cemali Sertel
20 Kamal Issah
26 Furgan Polat
41 Mehmet Özcan
7 Jesse Sekidika
11 Marko Milinkovic
10 Emre Güral

BURSASPOR
35 Ataberk Dadakdeniz
14 Iasman Latovlevici
30 Rüştü Hanlı
17 Sedat Dursun
22 İsmail Çokçalış
12 Abdullahi Shehu
8 Jani Atanasov
5 Emirhan Aydoğan
7 Burak Kapacak
17 Recep Aydın
9 Kubilay Kanatsızkuş

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X