Yolçatı’da doğalgaz sevinci

Gelecek nesillere mavi bir gökyüzü ve yeşil bir Bursa bırakma sloganıyla çalışmalarını sürdüren Bursagaz, yaptığı yatırımlar neticesinde Nilüfer ilçesine bağlı Yolçatı Mahallesi’ni de doğalgaza kavuşturdu.

Yolçatı’da doğalgaz sevinci

Müşteri odaklı yaklaşımlarıyla Türkiye Enerji sektörüne katma değer sağlayan EWE AG’nin en büyük Türkiye yatırımı Bursagaz, Bursa’yı doğalgaza kavuşturmak için yaptığı yatırımlara hız kesmeden devam ediyor.

Bursagaz, Nilüfer’in Yolçatı Mahallesi’nde başlattığı doğalgaz altyapı çalışmalarını sonlandırdı. 2014 yılının son aylarında başlatılan çalışmalar doğalgaz hatlarına gaz verilmesi ile geçtiğimiz günlerde tamamlandı. Gaz akışının sağlandığı mahallede, abonelik başvuruları kabul edilmeye başlandı. Yolçatı Mahallesi’ne yapılan altyapı çalışmaları kapsamında 14 kilometre polietilen ana hat, 3,97 kilometre servis hattı ve 516 adet servis kutusu imalatı tamamlandı.

Bilgilendirme yapmak üzere mahalle sakinleriyle bir araya gelen Bursagaz Pazarlama Yöneticisi Çetin Sabırlı, mahalledeki yatırım çalışmalarının son durumu, abonelik süreçleri ve Acil 187’nin hizmetleri ile işletme faaliyetleri hakkında detaylı bilgileri aktardı.

Katılımcılara güvenli doğalgaz kullanımı ile ilgili broşürlerin dağıtıldığı toplantıya mahalle halkının yanı sıra Yolçatı Mahalle Muhtarı Yılmaz Uludağ, Nilüfer Muhtarlar Derneği Başkanı Erol Yılmazer, Bursagaz yöneticileri ile EWE Enerji temsilcileri ve yetkili iç tesisat firma temsilcileri katıldı.

Toplantının sonunda Yolçatı Mahallesi’nin ilk abonesi olan Ahmet Budak’a teşekkür hediyesi verildi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X