Yolun karşısına geçiyordu… Dehşet dolu anlar kamerada!

Bursa’da yolun karşısına geçerken otomobil çarpan Dursun Dikişsiz’e (42), savrulduğu sırada bir otomobil daha çarptı. 4 gündür yoğun bakımda yaşam mücadelesi veren Dikişsiz’e araçların çarpma anı kameralara yansıdı.

Yolun karşısına geçiyordu… Dehşet dolu anlar kamerada!

Kaza, Bursa’nın Osmangazi ilçesi Ankara yolunda 4 gün önce akşam saatlerinde meydana geldi. İşten çıkıp eve giden Dursun Dikişsiz’e, yolun karşısına geçerken bir otomobil çarptı.

Metrelerce savrulan Dikişsiz’e arkadan gelen bir otomobil daha çarptı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, ağır yaralanan Dursun Dikişsiz’i Bursa Devlet Hastanesi’ne kaldırdı.

Polis ekipleri, ilk kazanın ardından kaçan otomobilin sürücüsünü ararken, diğer otomobil sürücüsü B.T., ifadesi alınmak üzere karakola götürüldü.

KAZA KAMERADA

Yolun karşısına geçmeye çalışan Dursun Dikişsiz’in iki aracın çarpmasıyla ağır yaralandığı kaza, güvenlik kameraları tarafından saniye saniye görüntülendi.

Görüntülerde, Dursun Dikişsiz yolun karşısına geçtiği sırada iki otomobilin çarpma anları yer aldı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X