YÖNDER’de ‘Üstün’ sempozyum

Bu yıl üçüncüsü düzenlenen “Eğitimde Yeni Yaklaşımlar Sempozyumu” 18-19 Ocak tarihinde Bursa Yönder Okulları’nda gerçekleşti.

YÖNDER’de ‘Üstün’ sempozyum

Yönder Okulları ve Küçük Şeyler Anaokulları Yönetim Kurulu Başkanı Prof.Dr. Üstün Dökmen ve Uzman Psikolog Süleyman Hecebil’in de katıldığı sempozyumda Türk eğitim sistemine katkı sağlayacak birçok araştırmanın sunumları gerçekleştirildi.

YARINLARA SÖZ VERDİLER

Sempozyum kapsamında Bursa Yönder Okulları, Türkiye genelindeki Yönder Okullarından ve Anaokullarından gelen öğretmen ve yöneticilere ev sahipliği yaptı. Disiplinlerarası çalışma ortamı oluşturarak alanla ilgili deneyimlerin, kuramsal-uygulamalı bilgilerin ve eğitim bilimleri alanındaki güncel konuların tartışıldığı sempozyumda eğitim meselelerine ilişkin yeni çözüm yolları hedeflendi. Geleceğin Türkiye’si için eğitim alanındaki gelişme ve ilerlemelerin önemli olduğunu düşünen ve bu meselelerin çözümünü kendilerine yaşam felsefesi haline getiren edinen Yönderliler ‘Yarınlara sözümüz var’ diyerek çıkılan bu yolda başarılı çalışmalara imza attılar.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X