Yunusemre’ye Bir Madalyada Masa Tenisinden

Yunusemre Belediyespor masa tenisi sporcuları Manisa’nın Kurtuluşu Kupası Masa Tenisi turnuvasında başarı elde ederek madalya kazandı. Gençlik Hiz…

Yunusemre’ye Bir Madalyada Masa Tenisinden

Yunusemre Belediyespor masa tenisi sporcuları Manisa’nın Kurtuluşu Kupası Masa Tenisi turnuvasında başarı elde ederek madalya kazandı. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü 75. Yıl Gençlik Merkezi’nde gerçekleştirilen ferdi müsabakalarda Yunusemre Belediyespor masa tenisi sporcuları Nazlıcan Bolut birinci, Begüm Atsan ise üçüncü oldu. Yunusemre Belediyespor Yönetim Kurulu Üyesi Serhat Çağ, Yunusemre Belediyespor’un başarılarına devam ettiğini belirterek, “Yunusemre Belediyespor masa tenisi sporcuları ferdi olarak yapılan turnuvada madalyalar alarak başarı elde etti. Yunusemre Belediyespor masa tenisi hocası Şammas Gedek yönetimindeki masa tenisi sporcularımız özverili çalışmalarının meyvesini toplamaya devam ediyor. Yunusemre Belediyespor Başkanımız Arif Alkan ve Yunusemre Belediye Başkanımız Sayın Dr. Mehmet Çerçi’ye katkılarından dolayı çok teşekkür ederiz. Tüm branşlar da başarılarımız devam edecek.” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X