Yürekler yanmaya başladı

Teknik Direktör Mesut Bakkal, oyuncularının herşeyin farkında olduğunu belirtti.

Yürekler yanmaya başladı

‘Artık söylemlerin bitip eylemlerin ortaya çıkması gerekir’ diyen tecrübeli teknik adam, ‘Oyuncu grubunun dertlenmesi, hemen maçın ertesi günü sabah 8’de benimle konuşmak istemesi iyidir. Bu mennun kaldığım bir davranıştır’ şeklinde konuştu. 

Bursaspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal, kalan 4 haftada ellerinden gelenin en iyisini yapacaklarını ve ligde kalacaklarını söyledi. Erzurumspor’la kritik bir maç oynayacaklarının altını çizen tecrübeli teknik adam, ‘Bütün takımlar için önemli haftalar demeye gerek yok. Ona göre davranmak gerek.

Söylemlerin bitip eylemlerin ortaya çıkması gerekir. Herşey şuan eşit. Maç oynanmadan kazanılmıyor. Takıma güveniyorum. Trabzon ve Kasımpaşa maçındaki oyunu, Akhisar karşısında oynayamadık. Talihsiz top kayıpları yaptık. Bu kadar top kaybı yaptığınız yerde mağlup olmuyorsanız iyidir. Gerçek bu. Çünkü rakibin pozisyonu daha fazla’ dedi. 

DAHA İYİ OLACAĞIZ

Oyunsal anlamda da Erzurum’da iyi işler yapmak istediklerinin altını çizen Mesut Hoca, şunları söyledi: ‘Onlar kazanmak istiyor. Çünkü evinde oynayacaklar. Benim takımım özellikle dinamikliğini, direncini ortaya koyarsa puan veya puanla döneceğini biliyor. 4. maçım olacak. İletişimim gayet iyi.

Geldiğim günde söyledim, bu süreç böyle devam etmeli. 3 deplasman maçı var. Daha iyi oynayacağız. Oyuncu grubunun dertlenmesi, hemen maçın ertesi günü sabah 8’de benim konuşmak istemesi iyidir. Yürekler yanmaya başlamıştır. Bu mennun kaldığım bir davranıştır. Süreci iyi geçeceğiz.’

DESTEK ÇOK ÖNEMLİ

‘Üretkenlik önemli. Futbolcunun kafasının rahat olması çok önemli. Çünkü stres, sıkıntı futbolcuyu her zaman etkiler. Geçmişte de bunları çok yaşadık. Kalan 4 haftada da böyle olsun, destek devam etsin. Çünkü ligde neyin ne olacağı belli olmaz. Göztepe içeride Akhisar’a, Erzurum’a kaybetti, gitti deplasmanda Başakşehir’i yendi. Bizim de 4 haftada neler yapabileceğimizi kimse bilemez, kestiremez. Ben ümitliyim. Tek istediğim destek devam etsin. Şimdiye kadar yapıldı, bundan sonra da yapılmalı. ‘

**

Neden erken gitmedik!

Mesut Hoca, 2 bin rakımda bulunan Erzurum’a erken gidilmemesiyle ilgili de konuştu. Tecrübeli teknik adam, ‘2 gün önce gitmenin anlamı yok. Ya 10 gün, ya da bir hafta önce gideceksiniz. Ya da bizim gibi maç akşamı gideceksiniz. Yapmanız gereken bu. 2 gün önce gittiğin vakit uyuyorsun, burunlar kanıyor. Vücut ne olduğunu anlamadan oynayıp geleceğiz’ dedi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X