Yürüdüğümüz yol net

AK Parti Bursa Milletvekili Mustafa Esgin, Alinur Aktaş’a destek turlarını Yıldırım ilçesinde sürdürüyor.

Yürüdüğümüz yol net

Vişne Caddesi’nde esnafı ziyaret edip, Esenevler Pazarını gezen ve derneklere giden Esgin, 31 Mart yerel seçimlerinde hizmet belediyeciliği anlayışıyla yola çıktıklarını dile getirdi. Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’nin ilk genel seçimini yaptıklarını, önümüzdeki günlerde mahalli seçimlerin de gerçekleştirileciğini söyleyen Esgin,  “İttifakların söz konusu olduğu bir seçim. Bizim kiminle yol yürüdüğümüz çok açık ve net.

Biz milletin kalbinde, gönlünde kurulmuş olan bir gönül ve duruş ittifakı ile yolumuza devam ediyoruz. Ruhu Yenikapı’da yazılmış olan bir anlayışla yolumuza devam ediyoruz. Kapalı kapıların ardında, gizli pazarlıklarla ortaya konan ittifakların milletin kök değerlerine hizmet etmeyeceğini, milletin geleceğine hizmet etmeyeceğini açık dille ifade etmiştik” dedi. 

Ak Parti Milletvekili Esgin, destek istediği Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Alinur Aktaş’ın ayakları yere basan, finansman analizi yapılmış, ihtiyaç analizleri ve maliyeti ortaya konmuş projelerle ilerlediğini sözlerine ekledi.
 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X