Yusuf-Kerim takası olur mu?

Yusuf Erdoğan devre arasında Başakşehir’e gitmek için izin istedi, Bursaspor yönetimi rotayı başka bir kanat oyuncusuna çevirdi.

Yusuf-Kerim takası olur mu?

Emre Belözoğlu aracılığıyla Başakşehir’e transfer olmayı hedeflediği öne sürülen tecrübeli futbolcu için Bursaspor yönetiminin, Kerim Frei’yi talep edeceği öğrenildi. 

Devre arası transfer dönemine az bir süre kala Bursaspor’da hareketlilik erken başladı. Mali problemlere rağmen Teknik Direktör Samet Aybaba’nın isteklerini yerine getirmek isteyen yeşil beyazlı yönetimin nasıl bir kaynak bulacağı merak ediliyor. Bursaspor’da geçtiğimiz hafta sürpriz bir gelişme de yaşandı. Gösterdiği performansla beklenileni veremeyen ve artık 21 kişilik maç kadrosuna da dahil edilmeyen Yusuf Erdoğan, devre arasında takımdan ayrılmak istiyor. 

EMRE BELÖZOĞLU İSTİYOR

Geçen sezon başı Trabzonspor’dan transfer edilen ve 1 milyon Euro bonservis ücreti ödenen tecrübeli futbolcunun, Abdullah Avcı yönetimindeki Başakşehir’e gitmek için izin istediği öğrenildi. Teknik Direktör Samet Aybaba’nın da gözden çıkardığı Yusuf’un Başakşehir’e gelmesini özellikle takımın kaptanı Emre Belözoğlu’nun istediği gelen haberler arasında. 

BAŞKANLAR GÖRÜŞECEK

Bursaspor yönetimi ise 2020 yılına kadar anlaşması bulunan Yusuf Erdoğan’a karşılık Başakşehir’den Kerim Frei’yi istemeyi düşünüyor. Başakşehir’de fazla forma şansı bulamayan ve yedek kulübesinde bekleyen 24 yaşındaki oyuncunun devre arasında farklı bir takıma gitmek istediği biliniyor. Her iki kulubün başkanı Ali Ay ve Göksel Gümüşdağ arasında yapılacak görüşmenin ardından bu takasın devre arasında gerçekleşmesi bekleniyor. 

AVCI’NIN İLK TERCİHİ OLAMADI

Başakşehir’e 2017 yılında transfer olan Kerim Frei, bir türlü 11’in direkt ismi olamadı. Geçen sezon 22 maçta forma bulan, 873 dakika sahada kalan ve 3 gol, 1 asistlik performans gösteren tecrübeli futbolcu, bu sezon 5 karşılaşmada 331 dakika görev yaptı. Abdullah Avcı’nın ilk tercihleri arasında yer almayan Kerim Frei, daha önce de Beşiktaş’ta oynamıştı.  Kariyerinde Fulham, Birmingham ve Cardiff City gibi kulüplerde de oynayan Kerim Frei, A Milli Takımında 5 kez formasını giydi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X