‘Yuvamız burasıdır’

Y.Doç.Dr. İsmail Selimoğu Bal-Göç’ü ziyaret ederek, “Yuvamız burasıdır”dedi.

‘Yuvamız burasıdır’

Geçmişte Osmangazi Belediyesi Başkan Yardımcılığı görevini üstlenen  AK Parti Milletvekili aday adayı Y.Doç.Dr. İsmail Selimoğlu, yıllarca üyeliğini ve Genel Başkan Yardımcılığını yaptığı Bal-Göç’ün Genel Merkezini ziyaret etti. Selimoğlu’nu Bal-Göç Genel Başkanı Doç. Dr. Yüksel Özkan ve yönetim kurulu üyeleri karşıladı.

Selimoğlu, hemşehrilerinden,  adaylığı sürecinde göçmen camiasının desteğini istediğini belirtti. Bal-Göç Genel Başkanı Doç.Dr. Yüksel Özkan, tüm adaylara başarılar dilediğini söyleyerek, “Arzumuz bu yola çıkan arkadaşlarımızın listede seçilebilecek yerlerde bulunması. Seçildikten sonra derneğin üyesi olan arkadaşlarımızın, Ankara’ya gittiği zaman bizim sorunlarımızı takipçisi olmalarını diliyoruz. Biz üyelerimizin ve arkadaşlarımızın arkasındayız. Süreç çok hızlı yürüyor. Biz de listeler hazırlandığında Balkan medeniyeti ve kültürünü temsil kabiliyeti olan  balkan ülkeleri arasında devletimizin politiklarını en iyi şekilde takip edeceğini düşündüğümüz sayın Selimoğlu’nu seçilebilecek bir mevkide görmek isteriz” şeklinde konuştu. 

Daha sonra söz olan Y.Doç. Dr. Selimoğlu, düne kadar  Bal-Göç’de görev aldığını anlatarak,

“Bu yuvadan ayrılacağım sonucu çıkartılmasın.  Geçici olarak göçmen kuşlar gibi yer değiştirmeye niyetlendik. Zamanı geldiğinde yuvamıza geri döneceğiz” dedi.  Selimoğlu daha sonra geçtiğimiz günlerde kaybettiğimiz Eğridereliler Kültür ve Dayanışma Derneği başkanı Ahmet Kahraman, için  Hürriyet Merkez Camii’nde okutulan mevlide katıldı. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X