Yüzleri gibi müzikleri de botokslu

Günümüz kadın popçularını eleştiren Aydilge, yeni şarkıların da tıpkı onları seslendirenler gibi botokslu olduğunu söyleyerek yeni bir polemiğin fitilini ateşledi.

Yüzleri gibi müzikleri de botokslu

SAMİMİYETE İHTİYACIMIZ VAR

Alternatif popun renkli temsilcisi Aydilge, açıklamalarıyla müzik dünyasında yeni bir tartışma başlatmaya hazırlanıyor. Özelikle kadın popçuları topa tutan Aydilge, ‘Her şey o kadar mekanik ve  prodüksiyona bulanmış durumdaki, hepimizin samimiyete ihtiyacı var. Botokslu yüzler gibi botokslu müzikler var. Ben istiyorum ki dinleyici bana, benim yürek evime gelsin. Hep beraber çalalım söyleyelim. Kocaman bir aile gibi. Sıcacık, samimi’ dedi.

GÖZYAŞI TİCARETİ YAPIYORLAR

Popüler kültürün insanların duygularını sömürdüğünü düşünen Aydilge, bunun müzik sektörünün yanısıra dizi ve sinema filmlerinde de yapıldığının altını çizdi. Aydilge, ‘Gözyaşı ticareti yapılıyor. Sürekli acıdan ve kötülüklerden bahsedilerek, umutsuz, bezmiş, kendisini çaresiz hisseden, iyiliğe inancını yitiren bir kültür ortaya çıkıyor. Öz güven sahibi bireylerin yaşadığı sağlıklı bir ortam yerine, korku kültürü tüm dünyayı sarıyor’ dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X