Yüzünden düşen bin parça

Samet Aybaba’nın dünkü basın toplantısındaki hali yaşadığı sıkıntıyı ortaya koydu

Yüzünden düşen bin parça

Transfer konusuna hiç değinmeyen tecrübeli teknik adamın canının sıkkın olduğu görüldü. Kayserispor’la zorlu bir maç oynayacaklarını belirten Aybaba ‘İki iyi takımın maçı olacak. Elimizden geleni yapacağız’ dedi. 

Bursaspor Teknik Direktörü Samet Aybaba, dün basın toplantısı düzenledi. Düşünceli olduğu görülen tecrübeli teknik adam transfer konusuna hiç değinmezken, canının sıkkın olduğu görüldü. İlk olarak Fenerbahçe maçı için konuşan tecrübeli teknik adam ‘Maça kötü başladık. Rakibe mesafe bıraktık. Oyunu daraltamadık, hızlı çıkamadık. Fazla hata yaptık. Ama ikinci yarı belli bir alana sıkıştırdık rakibi. Kenardan gelen toplara iyi vurabilseydik daha farklı olabilirdi. Oyuncularım inanılmazı oynadı.’ dedi. 

GÜZEL İŞ YAPTILAR

Kayserispor’un son derece formda olduğunu belirten deneyimli çalıştırıcı şunları söyledi: ‘Şimdi Kayserispor maçı var. Hikmet Hoca’dan sonra ivme kazandılar. İki iyi takım. Zor bir deplasman. Coşkulu ve koşan bir takımları var. Biz de öyleyiz. İki takımdan birisi kırılır diye düşünüyorum. Oyuncularımın istek ve arzuları artıyor. İstediklerimi yapıyor.Alternatif oyuncuda sorunumuz var. Umut elimizdeki tek santrafor. Ama alternatif olunca iki santrafora dönüyorsunuz. Çok da güzel iş yaptılar. Oyuncularımızın hepsinin iyi olması güçlü olması elimizi güçlendirir.’
 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X