Zabıtadan fiyat ve gramaj denetimi

Gemlik Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, vatandaşların gıda sektöründe daha sağlıklı ve kaliteli bir hizmet alması amacıyla ilçede faaliyet gösteren fırın ve unlu mamul üretimi yapan işyerlerinde gramaj ve hijyen denetimi gerçekleştirdi.

Zabıtadan fiyat ve gramaj denetimi

Yapılan denetimlerde kurallara ve yönetmeliklere uygun bir şekilde üretim yapan ekmek fırınları ile unlu mamul üretimi yapan işyerlerinin işletmecileri ve çalışanlarına teşekkür eden zabıta ekipleri, tespit ettikleri eksikliklerin giderilmesi noktasında da bazı işletmecilere uyarılarda bulundu.
UYARI YAPILDI…
Denetimlerin aralıksız devam ettiğini ifade eden Belediye Zabıta Müdür Vekili Refik Bakır, “Gemlik Belediyesi olarak halkımızın sağlığını önemsiyoruz. Vatandaşların güvenilir ve sağlıklı ürünler tüketebilmesi için denetimlerimizi aralıksız sürdürüyoruz. Yaptığımız denetimlerde, hijyen ve gramaj kurullarına uymayan fırınlara gerekli uyarılarda bulunduk. Bundan sonraki süreçte de vatandaşlarımızın sağlığını ilgilendiren tüm konularda denetimlerimiz devam edecek” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X