Zabıtadan kaldırım operasyonu

Osmangazi Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, kaldırımları işgal eden işletmelere göz açtırmıyor.

Zabıtadan kaldırım operasyonu
Çevik kuvvet desteği ile Santral Garaj, Altıparmak ve Çırpan mahallelerinde yapılan işgaliye operasyonunda yol ve kaldırımları işgal eden işyerlerine ait masa ve sandalyeler zabıta ekipleri tarafından toplandı. Zaman zaman gerginliklerin yaşandığı operasyonda 30’a yakın iş yerine ait 3 kamyonet dolusu masa ve sandalye toplandı. 50 zabıta ekibinin katıldığı operasyona çevik kuvvet polisleri de destek verdi.

Yaya ve araç ulaşımını engelleyerek vatandaşların huzur ve can güvenliğini tehdit edecek şekilde dükkanlarının önüne masa ve sandalye koyan işletmelerin sık sık şikayete sebep olduğunu belirten Osmangazi Belediye Başkan Yardımcısı Erkan Albayrak, “Bilhassa Altıparmak, Çarşamba, Santral Garaj mahallelerinde yaşayan vatandaşlarımızdan ve bölge esnafından bu yönde ciddi şikayetler geliyor. Ekiplerimiz bu bölgelerde denetim yapıp, işletmelere ikazda bulunuyor. İkazları dikkate almayan, kurallara uymayan işletmelere yönelik bu tür operasyonlar düzenliyoruz. Kaldırım işgallerine göz yumamayız” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X