Zafer Çika son yolculuğuna uğurlandı

İzmir’de geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybeden sanatçı Demet Akbağ’ın eşi Zafer Çika (58), sanat ve spor camiasından çok sayıda ismin de katıldığı cenaze töreni ile gözyaşları içinde son yolculuğuna uğurlandı.

Zafer Çika son yolculuğuna uğurlandı

12 Mart günü saat 19.00 sıralarında İzmir’den Çeşme’ye seyir halindeyken sürücü Muammer Renda’nın direksiyon hakimiyeti kaybetmesi sonucu şarampole yuvarlanan otomobilde yolcu konumunda bulunan Zafer Çika ağır yaralanarak Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesine kaldırıldı.

Durumu ağır olan Çika, hastanede ameliyata alınırken, ameliyatın ardından yoğun bakıma kaldırıldı. Çika, yapılan bütün müdahalelere rağmen gece saatlerinde yaşamını yitirdi.

Son dakika: Zafer Çika son yolculuğuna uğurlandı

“ADAM GİBİ ADAMDI”

Ünlü sanatçı Demet Akbağ ile 1999 yılında evlenen ve bu evlilikten Ali isminde oğlu bulunan yapımcı Zafer Çika’nın naaşı, öğle namazını müteakip İzmir Alsancak Hocazade Camisi’nde kılınan cenaze namazının ardından Çeşme Alaçatı Mezarlığı’nda defnedilecek. Çika’nın cenaze namazını okuyan imam, İzmirli Zafer Çika için “Adam gibi adamdı” ifadelerini kullandı.

Son dakika: Zafer Çika son yolculuğuna uğurlandı

SANAT VE SPOR CAMİASINDAN ÇOK SAYIDA İSİM KATILDI

Zafer Çika’nın cenaze törenine sanat ve spor camiasından çok sayıda isim katıldı. Cem Yılmaz, Yılmaz Erdoğan, Ata Demirer, Olgun Şimşek, Zafer Algöz, Şahan Gökbakar, Sermiyan Midyat, Serhat Özcan, Gonca Vuslateri, Cezmi Baskın, Yonca Evcimik, Emel Müftüoğlu ve Berkay ile spor camiasından Fatih Terim, Yılmaz Vural, Okan Buruk, Suat Usta ve Tamer Tuna da cenaze törenine gelen isimler arasındaydı.
 

Son dakika: Zafer Çika son yolculuğuna uğurlandı

DEMET AKBAĞ KAHROLDU

Cami avlusuna yakınlarının desteğiyle gelen Demet Akbağ ve oğlu Ali Çika, burada taziyeleri kabul etti. Akbağ’ın bu sırada taziyeye katılanların yakasındaki eşinin fotoğrafını alarak öptüğü ve gözyaşı döktüğü görüldü.

Kılınan cenaze namazının ve helallik alınmasının ardından Çika’nın tabutu omuzlara alınarak taşındı, bu sırada Demet Akbağ da tabuta dokunarak bir süre taşınmasına eşlik etti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X