Zafer pes etmiyor: 2-1

Evinde Çilimli Belediyespor karşısında üstünlüğü yakalayan, ancak eşitlik golüne engel olamayan kırmızı beyazlılar, 90+1’de bulduğu penaltı golüyle devirdi ve zirve takibini sürdürdü.

Zafer pes etmiyor: 2-1

RECAİ UYSAL

Bölgesel Amatör Lig 10. Grup’ta zirve takibi yapan Zaferspor, evinde Çilimli Belediyespor’u 90+1’de penaltıdan attığı golle 2-1 mağlup etti. Geçtiğimiz hafta Karasuspor maçının yaşanan olaylar nedeniyle tamamlanamamasının ardından ligde bir maçı eksik mücadele eden Bursa ekibi, Atıcılar 3 Sahası’nda oynanan karşılaşmada istediğini aldı. Mücadeleye baskılı başlayan kırmızı beyazlılar, ilk dakikalarda rakip kaleyi ablukaya aldı. Zaferspor, henüz 4. dakikada da Kemal’in kaydettiği golle 1-0 üstünlüğü yakaladı.

KEMAL BİTİRDİ

Bu devrede rakibine kolay pozisyon şansı tanımayan Bursa ekibi, ikinci yarıya da 1-0 üstünlükle girmeyi bildi. İkinci yarıda üstünlüğünü korumakta zorlanan kırmızı beyazlılar, kalesinde pozisyonlar gördü. Zaferspor, 60. dakikada Erkan’ın golüne engel olamayınca skora denge geldi: 1-1. Ancak, golden sonra toparlanan Bursa ekibi, üstünlük için rakip kaleye yüklenmeye başladı. Kırmızı beyazlılar, 90+1. dakikada ise Kemal’in penaltıdan kaydettiği golle karşılaşmadan 2-1 galip ayrılarak zirve takibini sürdürdü.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X