Zaferspor zirveye doğru: 2-0

Temsilcimiz, rahat bir oyunla kazanarak takibini sürdürdüZaferspor, Devrek Belediyespor’u 34. dakikada Erkan ve 68. dakikada Kemal’ın attığı gollerle devirdi. 

Zaferspor zirveye doğru: 2-0

ERKAN SAĞLIK

Bu sezon Bölgesel Amatör Lig 10. Grup’ta hedefini 3. Lig olarak belirleyen Zaferspor, Devrek Belediyespor engelini 2-0’la geçerek zirve takibini sürdürdü. Çim zemini yenilenen Atıcılar 3 Sahası’nda oynanan karşılaşmada taraftar desteğini de arkasına alan Zaferspor, daha maçın başından itibaren rakibi üzerinde üstünlük kurdu. 34. dakikada gelişen Zaferspor atağında Kemal Akbaba’nın pasında Erkan topu ağlarla buluşturdu: 1-0. 

ÇOK KAÇIRDILAR

Bu golden sonra baskını iyice artıran kırmızı beyazlılar, 36. dakikada kullanılan korner atışında Cihan’ın kafa vuruşunu rakip savunma çizgiden çıkardı. Devre 1-0 Zaferspor’un üstünlüğüyle tamamlandı. İkinci yarıda farkı artırmak isteyen temsilcimiz, arka arkaya pozisyonlar buldu. 68. dakikada sahneye çıkan Kemal düzgün bir vuruşla Zaferspor’u 2-0 öne geçiren golü attı. Bu golden sonra kırmızı beyazlılar, Erkan ve Hakkı ile net pozisyonlardan yararlanamadı. Maçı Zaferspor 2-0 kazandı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X