Zalim İstanbul’un Ceren’i Bahar Şahin’den olay gönderme!

Kanal D ekranında izleyicilerle Pazartesi akşamları buluşmakta olan Zalim İstanbul dizisinde Ceren Karaçay karakterine hayat veren Bahar Şahin, instagram hesabından canlandırdığı karaktere yaptığı gönderme ile dikkat çekti.

Zalim İstanbul’un Ceren’i Bahar Şahin’den olay gönderme!

Zalim İstanbul izleyicileri Ceren karakterine bir hayli tepkili…Karaktersizliği, aptallığı var ama entrikalarıyla da kendini izlettiriyor. Para, köşk, güç isteyen bir karakter olması nedeniyle tepkileri çeken Ceren Karaçay’ı başarıyla canlandıran Bahar Şahin, sosyal medyada bir hayli övgü almakta.

Ceren ne kadar tepki görüyor ise, Bahar Şahin o kadar övülüyor…

Ceren için Cenk’in anlamı aslında Karaçay olup bir anda zengin olmanın basamağı… Gizliden hamile kalıp, kısa yoldan zengin olmanın yolunu arıyor. Yani Cenk’i kendi hayalleri için basamak olarak kullanıyor.

“Bir kadın kendini bu kadar düşürmemeli” diye sosyal medyada yorumlarda bulunan Zalim İstanbul hayranları, Bahar Şahin’in performansını da çok başarılı buluyor.

Bahar Şahin de Ceren için instagram hesabından yaptığı yorum ile dikkatleri üzerine çekti.

baharsahin-ceren-1.jpeg

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X