Zehirle mücadele meyvesini verdi

Bursa’nın İnegöl ilçesinde, polisin uyuşturucuyla amansız mücadelesi semeresini verdi.

Zehirle mücadele meyvesini verdi
Uyuşturucu kullanımı ve ticaretinin önüne geçmek için iki ay önce düğmeye basan İnegöl Emniyet Müdürlüğü, zehir tacirlerinin adeta belini kırdı. Operasyonlardan başarılı neticeler alan emniyet, tedbiri elden bırakmayıp, uyuşturucunun kökünü kazımak için çalışmalara devam ediyor.

Sinanbey Mahallesi’nde Mesudiye Çıkmazı ve Yenice Mahallesi Refah Sokağı’nda kontrollerini sıklaştıran ekipler, geçtiğimiz günlerde bir eve düzenlenen operasyonda, İnegöl’de uyuşturucu ticaretinin yüzde 70’ini elinde tutan kadını yakalamıştı. Bu operasyonun ardından Refah Sokağı’ndaki bir evde 600 gram sentetik uyuşturucu madde, bin 750 gram esrar, 560 adet extacy ele geçirilmişti.

Son iki ay öncesine kadar neredeyse her gün birkaç kişinin bonzaiden komaya girip acil servise getirildiği İnegöl’de uyuşturucu kullanamı adeta dibe vururken, bu durumdan memnun kalan vatandaşlar polislere teşekkür etti.

Uyuşturucuyla mücadelenin başarılı neticeler verdiğinin altını çizen İnegöl Emniyet Müdürü Şükrü Kaplan, zehir tacirlerine ve kullanıcılarına yönelik operasyonlara kararlılıkla devam edeceklerini söyledi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X