Zincirleme kaza güvenlik kamerasına yansıdı

Bursa’nın İznik ilçesinde meydana gelen kazada aynı aileden 2’si çocuk 3 kişi yaralandı. Kaza güvenlik kamerasına yansıdı.

Zincirleme kaza güvenlik kamerasına yansıdı

İHA’nın haberine göre, sabahın erken saatlerinde Adapazar’ı istikametinden gelmekte olan 34 ND 670 plakalı otomobilin sürücüsü Işıl Yılmazer, çevre yolundan kontrolsüz bir şekilde çıkan Ali Çakır idaresindeki 16 BR 499 plakalı ticari araçla çarpıştı.

Çakır’ın kullandığı araç kazanın şiddeti ile savrularak, benzinlikten çıkan Ali Kurt’un kullandığı 16 H 2765 plakalı traktöre çarptı.

Kazada traktörün römorkunda oturan Zübeyde Kurt ve 499 plakalı aracın sürücüsünün çocukları Furkan (4), Osman (2) ve eşi Hatun Çakır yaralanarak, ambulansla İznik Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Polis, kazaya karışan sürücülerden Işıl Yılmazer’in 1.58 promil alkollü olduğunu tespit etti. Alkollü sürücüye trafik güvenliğini tehlikeye sokmak suçundan ayrıca ceza kesildiği öğrenildi. Kazayla alakalı tahkikat sürüyor. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X