Ziraat odasının yeni binası gün sayıyor

Karacabey’de inşası süren Ziraat Odası’nın yeni hizmet binasında çalışmalar sona geldi. Bölge, içerisinde yer alan Ziraat Park ve çevre düzenlemeleriyle, bölge halkı için nitelikli bir sosyal alan olacak.

Ziraat odasının yeni binası gün sayıyor

Mecidiye Mahallesi’nde Çanakkale yolu üzerine cephesi bulunan ve bin 974 metrekarelik bir alanda inşası süren Ziraat Odası’nın yeni hizmet binasında çalışmalar sona geldi. Karacabey’in vitrini konumundaki bir alanda modern görünümüyle hayata geçirilen Ziraat Odası’nın yeni hizmet binasının, Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli’nin de katılacağı açılış töreninin, 7 Aralık tarihinde gerçekleştirilmesi bekleniyor. Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, bina inşaatının devam ettiği alanda incelemelerde bulundu.

Ziraat Odası çevresinin örnek bir sosyal alan olacağını ifade eden Belediye Başkanı Ali Özkan, İnşaatın çevresinde, yeni binanın modern görünümüne uygun nitelikte bir sosyal alan ve çevre düzenlemesi planladıklarını söyledi. Bununla ilgili ekiplerin çalışmalara başladığını kaydeden Özkan, “Bin 500 metrekarelik bir alanda süren çevre düzenlemelerinin yanı sıra, bin 554 metrekarelik bir alanda da Ziraat Park adı altında bir alan oluşturuyoruz. Bu alan içerisinde oyun grupları, spor aletleri, botanik peyzaj düzenlemeleri olacak. Tüm bunların dışında, bölgede otopark alanı da olacak” diye konuştu.

ÖZKAN’DAN AÇILIŞA DAVET…

Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, “Daha güzel binada Karacabeyli üreticilerimize ve çiftçilerimize hizmet etmek maksadıyla yola çıkan Ziraat Odamıza, bizler de yer tahsisinde bulunduk. Artık Ziraat Odası’na yakışır modern ve daha pratik bir hizmet binasında faaliyet gösterecekler. Açılışa şimdiden tüm halkımızı davet ediyorum” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X