Acun Ilıcalı’dan bomba transfer! O dizi artık TV8’de…

Star TV ekranlarında final yapan Adını Sen Koy dizisinin yeni kanalı TV8 oldu. Transferi, dizinin başrol oyuncusu olan Cenk Torun sosyal medya paylaşımıyla duyurdu.

Acun Ilıcalı’dan bomba transfer! O dizi artık TV8’de…

Star TV’de yayınlanan günlük dizi Adını Sen Koy, geçtiğimiz hafta ekrana gelen 390. bölümüyle final yapmıştı.

Geçen sezon aldığı yüksek reytinglerle dikkat çeken dizi, bu yıl ise aynı başarıyı sağlayamamıştı.

Ekran macerasına TRT 1’de başladıktan sonra Star TV’ye transfer olan Adını Sen Koy’un yeni kanalı belli oldu.

acun-ilicali-adini-sen-koy-dizisini-transfer-etti-11356180_3240_m.jpg

TV8’DE EKRANLARDA OLACAK

Başrollerinde; Cenk Torun, Özlem Deniz Durmaz, Tuğçe Ersoy Gökberk Demirci, Mert Öcal ve Dünya Aydoğdu’nun rol aldığı dizi, Acun Ilıcalı’nın sahibi olduğu TV8’e transfer oldu. Instagram hesabından bir açıklama yapan dizinin başrol oyuncusu Cenk Torun, “En kısa zamanda yeni kanalımız TV8’de yeni saatimizde buluşmak üzere” dedi. Karamel Yapım’ın yapımcılığını üstlendiği Adını Sen Koy, yeni bölümleriyle TV8 ekranlarında olacak.

ACUN’DAN İKİNCİ TRANSFER

Acun Ilıcalı daha önce de, geçen sezon Star’da yayınlanan Jet Sosyete dizisini transfer etmişti.

ADINI SEN KOY KONUSU

“Aşık ruh karanlık ve soğuk iklimde yaşar. Isı da ışık da hep bir adım ötede, sevdiğinin ellerindedir. Aşk birbirlerine doğru sürüklenen iki kalbin bir türlü birleşememesi, yaklaşmaya çalışırken uzağa, hep uzağa düşmesidir…” Karakterleri gece ile gündüz kadar farklı, dünyaları siyahla beyaz kadar ayrı iki gencin Ömer ve Zehra’nın hikayesi de imkansız bir iklimde yeşerecektir. Gösterdikleri büyük dirence ve tüm olmazlara rağmen… Ömer altı aylık ömrü kalan kardeşinin mutluluğu için hiç beklemediği anda mecburi bir oyunun içinde bulur kendini… Bambaşka bir dünyadan gelen Zehra ile evlenmek zorundadır. Altı aylık sözleşmeli, formalite bir evlilik yapacak, bunun için Zehra’ya istediği parayı ödeyecek, onun altı ayını satın alacaktır.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X