Aşk bombası! Böyle yakalandılar

Bir süredir haklarında aşk dedikoduları çıkan Demet Özdemir ve Kaan Yıldırım, arkadaşlarıyla Bodrum’da görüntülendi. Fotoğraflarının çekildiğini gören Özdemir’in panik olması ise dikkat çekti.

Aşk bombası! Böyle yakalandılar

Meslektaşı Ezgi Eyüboğlu ile geçtiğimiz Haziran ayının son günlerinde boşanan oyuncu Kaan Yıldırım ile Demet Özdemir’in aşk yaşadığı iddia edildi. Çift, önceki gün arkadaşlarıyla Bodrum’da tatil yaparken görüntülendi.

HAVUZ BAŞINDA GÖRÜNTÜLENDİLER

Posta’da yer alan habere göre; Kaan Yıldırım ile Demet Özdemir 19 Ağustos Pazartesi günü, Özdemir’in Bodrum-Yalıkavak’taki villasında sohbete başladı. Muhabbet sabah 04.00’e kadar sürdü. Demet Özdemir ile Kaan Yıldırım 20 Ağustos Salı sabahı da arkadaşlarıyla havuz başında görüntülendiler. Demet Özdemir fotoğraflarının çekildiğini fark edince şaşırdı. Kaan Yıldırım’a “Eyvah çektiler, ne yapacağız?” dedi.

APAR TOPAR KENDİ EVİNE GİTTİ

Demet Özdemir havuzdan çıkıp telefona sarılırken Kaan Yıldırım da habercileri fark edince şezlongdan kalkmadı. Bir süre sonra habercilerin gittiğini düşünen Kaan Yıldırım apar topar villadan çıkarak Gündoğan’daki evinin yolunu tuttu.

DEMET’İN ESKİ SEVGİLİSİYLE YAKIN ARKADAŞ 
 
Öte yandan bu yakınlaşma kafaları karıştırdı. Çünkü Kaan Yıldırım, Demet Özdemir’in eski sevgilisi Seçkin Özdemir’le de yakın arkadaş.


Kaan Yıldırım ve Seçkin Özdemir


 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X