‘En doğru kararı vereceğiz’

Eşi Emina Sandal’la ayrıldıkları iddialarına cevap veren Mustafa Sandal, evliliklerinde sorun yaşadıklarını itiraf etti. 

‘En doğru kararı vereceğiz’

PARA SORUNU YALAN

Emina Sandal’ın yüksek harcamaları nedeniyle tartışıp ayrıldıkları iddiaları üzerine bir açıklama yapan Mustafa Sandal, dedikoduyu yalanladı. Mustafa Sandal açıklamasında; ‘Çocuklarımın annesi kıymetlim Emina Sandal’la yaşadıklarımızı değerlendirme aşamasındayız. Elbette özel hayatımızın bize kalmasını istiyoruz. Para yüzünden kavga iddiaları da Emina’nın çocuklarını terk edeceği iddiaları da asla doğru değil’ dedi. 

HER İLİŞKİDE OLUR

Yaşadıkları sorunun her ailede olabileceğinin altını çizen Mustafa Sandal, ‘Bu denli uzun süreli her ilişkide olabileceği gibi bizim de zaman zaman çözme ihtiyacı duyduğumuz sorunlarımız olabiliyor. Biz bu süreçte sevgili eşimle ailemiz ve çocuklarımız için en doğru kararı vereceğiz’ dedi. Emina Sandal ise dedikodulara; ‘Bir anne çocuklarını terk edebilir mi?’ sözleriyle isyan etti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X