Gözyaşlarıyla sahnede

Hadise, Kıbrıs konseri öncesi cinsel istismara maruz kalan küçük kız çocukları için yaşadığı üzüntüyü anlatırken gözyaşlarına boğuldu.

Gözyaşlarıyla sahnede

İDAM GERİ GELSİN!

Adana ve Antalya’da küçük kız çocuklarının yaşadığı cinsel istismarlar karşısında isyan eden Hadise esini konser verdiği Kıbrıs’tan duyurdu. Gözyaşları içinde kameraların karşısına geçen Hadise, ‘Sayın Cumhurbaşkanımız, Başbakanımız ve Adalet Bakanımıza sesleniyorum. Lütfen cezalar değişsin. Küçük çocuklara tecavüz eden adamlar yaşamasın. Çok içten söylüyorum, idam geri gelsin’ dedi. 

SANATÇILAR BİRLEŞSİN

Bu konuda sanatçılara da görev düştüğünü düşünen Hadise, birlikte çağrısında bulundu. Ünlü popçu, ‘Bir araya gelip, sayın Cumhurbaşkanımıza gitsek, kesin bir şeyler değişir’ dedi. Afrin’de devam eden Zeytin Dalı Harekatı’na da değinen şarkıcı, ‘Bu dönemde sahneye çıkmamıza laf söylüyorlar. Bizimle birlikte evine ekmek götüren birçok arkadaşımız var. Acılarımızı unutmuyoruz, saygısız değiliz. Şu an Allah korusun bir haber gelse, sahneye çıkmam’ dedi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X