Hissettiğim müziği yapıyorum

Pop müziğin genç yıldızı Atiye, müzikte sınırları olmadığını ve farklı tarzları birleştirmekten mutluluk duyduğunu söyledi.

Hissettiğim müziği yapıyorum

SINIRLARIM YOK

Doğup büyüdüğü Almanya’da bir dergiye röportaj veren Atiye, samimi açıklamalarda bulundu. Arap, Hint, Balkan müziklerini ve birçok soundu şarkılarında kullanan Atiye, ‘Ben hissettiğim gibi müzik yapıyorum. Özellikle farklı tarzları bir araya getirmek beni çok heyecanlandırıyor. Bu sanırım küçüklüğüm ve hayat şeklim ile de alakalı. Annem Hollandalı, babam Hataylı, ben ise Almanya’da doğdum. Dolayısıyla birçok kültür ve birbirinden farklı müziklerle büyüdüm’ dedi.

HAYALİMİ YAŞIYORUM

Çocukluğunu Bremen’de bir köyde geçiren ve doğal bir ortamda büyüyen Atiye, hiç bir zaman doğadan ve hayvanlardan kopmadığını söyledi. Atiye, ‘Küçüklüğümden beri müzik ve dans ile iç içeyim. Çok erken yaşta da sahne almaya başladım. Önce dansçı olarak sonra şarkı söyleyerek. Şimdi de aynı şekilde hayalimi yaşamaya devam ediyorum. Doğadan ve hayvanlardan kopmadan’ dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X