Mabel sağanağı

Önceki akşam Kültürpark Açıkhava Tiyatrosu’nda konser veren Mabel Matiz, şarkılarını bastıran yağmurun altında sevenleriyle ıslanarak söyledi.

Mabel sağanağı

EMRE AKDEMİR

BURSA’YA ÖVGÜLER YAĞDIRDI

Son albümü ‘Maya’ ile büyük beğeni toplayan Mabel Matiz, ‘Güz Konserleri’ kapsamında önceki akşam Kültürpark Açıkhava Tiyatrosu’nda sahne aldı. Konsere gelen binlerce Bursalı’yı şarkılarıyla coşturan sanatçı sevenlerine; ‘Buradan size bakınca çok güzel görünüyorsunuz. Tek kelimeyle muhteşemsiniz. Bu gece bütün şarkıları birlikte söyleyelim çünkü şarkıları beraber söylediğimizde büyüyorlar, bir dua bir ilaç gibi oluyorlar aramızda” diye seslendi.

ANCA BERABER KANCA BERABER

Konserin ilerleyen dakikalarında başlayan yağmur etkisini artırınca Mabel Matiz, ‘Tamam mı devam mı?’ diye sordu. Bursalıların ıslanma pahasına konserine devam etmesine istediği sanatçı, ‘Madem öyle o zaman anca beraber kanca beraber” diyerek soluğu seyircilerinin arasında aldı. Yağmur altında Bursalılarla birlikte ıslanan sanatçı, alkışlarla ödüllendirildi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X