Müziği para için yapanlar asla kalıcı olamayacak

Dünyanın En Güzel Günü isimli yeni single’ı ile müzikteki yerini sağlamlaştıran İrfan Özata, Olay Çekirge’ye samimi açıklamalarda bulundu.

Müziği para için yapanlar asla kalıcı olamayacak

SERHAT HALLAÇ 

NASIL ÜNLÜ OLURUM  DİYE MESAJLAR ALIYORUM

Sezen Aksu’dan Emre Altuğ’a, Demet Akalın’dan Mustafa Ceceli’ye bir çok sanatçıyla birlikte çalıştıktan sonra kendi kanatlarıyla uçmaya karar veren İrfan Özata, yeni single’ı ‘Dünyanın En Güzel Günü’nü çıkardı. Müziği hiç bir zaman para kazanma yolu olarak görmediğini söyleyen Özata, ‘Hergün ‘senin gibi nasıl ünlü olurum?’ diye mesajlar alıyorum. Müziği sanat için yapmalısın.  Sesim güzel ben de hemen para kazanayım diye düşünüyorsan bu olmuyor. Müziği para için yapanlar asla kalıcı olamayacak’ dedi.

DAHA ÜNLÜ OLABLİRDİM BENİM DE ÖNÜMÜ KESTİLER

İlk albümünü çıkardığı dönem dinleyenlerine ulaştığı en büyük ağ olan sosyal medya hesabının çalındığını belirten İrfan Özata, bu durumun tanınmasını oldukça gerilettiğini söyledi. Özata, ‘Bunu birileri de yaptırmış olabilir, bir çocukta. Sonuç olarak benim de önüm kesildi’ dedi.

Birlikte çalıştığı sanatçıların da kendisine destek olduklarını söyleyen Özata, ‘Albümlerimi çıkardığımda yine enstrüman çalmaya devam ediyordum. Fettah Can bana artık senin gitmen ve kendi yolunu bulman gerekiyor demişti’ deyi konuştu. 
 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X