Reyting rekortmeni dizide tepki çeken sahne!

Çukur’un dün akşam ekrana gelen bölümünde diziye yeni dahil olan Emrah Komiser’in kendisini durduran trafik polisine “Haritadan yer seç” demesi izleyicinin büyük tepkisini çekti.

Reyting rekortmeni dizide tepki çeken sahne!

Show TV’nin fenomen dizisi Çukur’un dün akşam ekrana gelen 17. bölümünde Sena’nın ağabeyi Komiser Emrah rolüyle genç oyuncu Alperen Duymaz katıldı. Bodrum Masalı dizisinde Ateş rolüyle tanınan Alperen Duymaz’ın canlandırdığı Komiser Emrah rolü, sosyal medyada tepki topladı.

VARTOLU’NUN UYUŞTURUCU ÇİFTLİĞİNİ HAVAYA UÇURDU

Diziye hızlı bir giriş yapan Emrah, Vartolu’nun uyuşturucu ürettiği çiftliği tek başına basarak havaya uçurdu. Son sahnelerde ise Çukur’a baskın düzenleyen Emrah, İdris Koçovalı da dahil onlarca kişiyi gözaltına aldı.

HARİTA AÇARAK YER SEÇMESİNİ İSTEDİ

Çukur’un yeni anti kahramanı Emrah Amir’in tepki çeken sahnesi ise trafik polisini azarladığı anlar oldu. Kullandığı araçla tehlikeli hareketler yapan ve makas atan Komiser Emrah’ı trafik polisi ceza yazmak için durdurdu. Ancak buna çok sinirlenen Emrah, harita açarak polis memuruna kendisini Kars Digor’a göndereceğini söyleyerek azarladı.

BÜYÜK TEPKİ ÇEKTİ

Bu sahneler sosyal medya kullanıcılarının tepkisini çekti. Twitter’da Emrah Amir hashtag’i TT listesine girdi.
 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X