Sinan Akçıl ölümden döndü

Biga’nın düşman işgalinden kurtuluşunun 97. Yıl dönümü kutlamaları kapsamında konser veren ünlü sanatçı Sinan Akçıl, önceki gün konsere giderken ölümden döndü.

Sinan Akçıl ölümden döndü

18 Eylül Biga’nın düşman işgalinden kurtuluşunun 97. Yıl dönümü kutlamaları kapsamında konser vermek üzere Biga’ya gitmek üzere İstanbul’daki evinden Vip minübüsle yola çıkan ünlü sanatçı, Çanakkale’de otoyolda devrilen motosiklete çarpmaktan son anda yaptığı hamle ile kurtaran minübüsün şöförü sayesinde hayatta kaldı.
 

4L0B0007

Ancak araç içinde başını cama vuran Akçıl, konsere yetişebilmek için hastaneye gitmeyi reddetti. Konser alanında olan ambülansta ayakta kontrolü yapılan Akçıl, kontrolün ardından sahneye çıktı. Yaşadığı bu olayı sahnede anlatan Akçıl; ‘Burası benim baba memleketim. Büyükbabam ve büyükannemin mezarı burada. Biliyorum ki o kazadan sağ kurtulduysam önce Allah, sonra onların manevi korumasıyla kurtuldum’ demesiyle alkışlar ve çığlıklar yükseldi.
 

4L0B0101

10 bini aşkın kişiye konser veren Akçıl, 7’den 70’e herkesi coşturdu. 90 dakika sahnede kalan Akçıl konser sonrası izdihamdan dolayı 1 saat daha minübüsünün içinde kaldı. Adım adım ilerleyebilen minübüsüyle gece Çanakkale’de kalan ünlü sanatçı, dün büyükannesi ve büyükbabasının mezarını ziyaret etti.
 

4L0B9865

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X