Vartolu, Çukur’dan ayrıldı mı?

Çukur dizisinin 16. bölümünde Erkan Kolçak Köstendil’in canlandırdığı Vartolu’nun vurulma anı damga vurdu. Milyonlar bu sahneden sonra Vartolu öldü mü, Vartolu diziden ayrıldı mı sorusunun yanıtını aramaya başladı.

Vartolu, Çukur’dan ayrıldı mı?

Çukur dizisinin dün yayınlanan 16. bölümünün final sahnesinde Erkan Kolçak Köstendil’in canlandırdığı Vartolu karakteri; Burak Sergen’in canlandırdığı Baykal Bey’in adamları tarafından öldürüldü.

Çukur’un 17. yeni bölümünden yayınlanan ilk sahnede ise Vartolu’nun cenazesi gösterildi. Görüntüler Vartolu’nun Çukur’dan sürpriz bir şekilde ayrıldığını gösterse de dizinin yakın takipçileri, karakterin ilerleyen bölümlerde rolüne devam edeceğini savunuyor.

Çukur’da sürpriz ayrılığın gerçek olmadığı savunanlar; Aras Bulut İynemli’nin canlandırdığı Yamaç karakterinin, saldırı öncesi Celasun ile yaptığı gizli planın sahte bir ölüm olduğunu dile getiriyor. 

17. yeni bölüm fragmanında Boncuk Yılmaz’ın canlandırdığı Saadet karakterinin, Vartolu’nun tabutuna yaşlı gözlerle bakarken gizli gülümseme ifadesinin sürpriz ayrılığın gerçek olmadığını gösterdiğini savunanlar da çoğunlukta. 

Vartolu’nun Çukur dizisinden ayrılıp ayrılmadığı 17. bölümde belli olacak.

 

İşte yeni bölümün ilk sahnesi;
 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X