Olay Gazetesi Bursa

1881 yılından bu yana belediye tarihinde bir ilk!

1881 yılında kurulan Mustafakemalpaşa Belediyesi’nde Başkan Mehmet Kanar ile birlikte önemli bir değişiklik daha yaşandı.

‘HELAL OLSUN SANA MEHMET BAŞKAN’

1881 yılında kurulan Mustafakemalpaşa Belediyesi tarihinde ilk kez bir ihale canlı yayınlandı. Plan Proje Müdürlüğü tarafından yapılan ihaleyi internet üzerinden canlı izleyen vatandaşlar, teşekkür ettikleri Başkan Mehmet Kanar’a sık sık‘ Helal olsun Mehmet Başkan’ yorumunda bulundular.

Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Mehmet Kanar’ın göreve geldiği günden beri üzerinde en çok durduğu konuların başında gelen ‘Şeffaf Belediyecilik’ anlayışı her alanda hayata geçiriliyor.

Belediye tarihinde bir ilke imza atılarak ilk kez bir ihale internet üzerinden canlı yayınlanarak şeffaf belediyecilik anlayışını bir kez daha gözler önüne serdi. Mustafakemalpaşa Belediyesi sosyal medya hesaplarından canlı olarak yayınlanan, ‘Lalaşahin Mahallesi İlave Pazaryeri İnşaatı Yapım İşi İhalesi’ne 4 firma katılırken açık usul şeklinde gerçekleşen ihale öncesinde katılımcı firmaların belgeleri canlı yayında tek tek kontrol edildi.

‘ŞEFFAF BELEDİYECİLİK’

Sosyal medya üzerinden canlı yayınların devam edeceğini söyleyen Başkan Mehmet Kanar, “İlçemizin için aldığımız tüm kararlardan vatandaşlarımızın haberdar olmasını istiyoruz. Yapım işi için gerçekleştirdiğimiz ihale tüm ayrıntılarıyla vatandaşımızın tanıklığında gerçekleştirildi” dedi.