Olay Gazetesi Bursa

Amaç Balkan coğrafyasını hareketlendirmek

Balkan Rumeli Sanayicileri ve İşadamları Derneği (BALKANTÜRKSİAD), 15. Ekonomi Zirvesi'ni Finlandiya ve Estonya'da gerçekleştirdi.

BALKANTÜRKSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Berat Tunakan, ekonomi zirveleriyle ilgili yaptığı değerlendirmede şubat ayı içerisinde 14. Ekonomi Zirvesi’nin Litvanya ve Letonya’da yapıldığını hatırlattı.

Söz konusu zirvelerden olumlu sonuçlarla döndüklerini ifade eden Tunakan, ‘’Şimdi de 15.Ekonomi Zirvesi’ni yapmanın mutluluğu içerisindeyiz.

Önümüzdeki zamanlarda yine farklı ülkelerde yeni programlar da yapacağız. Balkan coğrafyasını hareketlendirmek amacıyla çalışmalarımızı sürdürüyoruz.

Bu çalışmalarımız arasında yer alan ‘Balkantürk Ticaret Merkezi’ projesi için de girişimlerimizi Bursa, Ankara ve Balkanlar nezdinde yaptık, yapmaya devam ediyoruz. Seçim yoğunluğunun da sona ermesiyle çalışmaların daha da hızlanacağına inanıyoruz” dedi.