Bursa 90’lara geri döndü

Şarkılarıyla 90’lı yıllara damga vuran ünlü sanatçıların oluşturduğu ‘Şimdi 90’lar’ grubu ve ‘Çılgınlar Kulübü’, önceki akşam Kültürpark Açıkhava Tiyatrosu’nda aynı sahneyi paylaştı. 

Bursa 90’lara geri döndü

EMRE AKDEMİR

YILDIZLARIN AÇIKHAVA ÇIKARMASI

Pop müziğin eskimeyen yıldızları Uhde Seçil, Sibel Alaş, Jale, Ümit Sayın, Pınar Aylin, Erdal Çelik, Reyhan Karaca’nın oluşturduğu ‘Şimdi 90’lar’ grubu ile Eda & Metin Özülkü, Ferda Anıl Yarkın ve Yeşim Salkım’ı bir araya getiren ‘Çılgınlar Kulübü’, Bursa’da buluştu. Kültürpark Açıkhava’da Tiyatrosu’nda verdikleri konserde şarkılarıyla Bursalıları 90’lara geri götüren ünlü sanatçılar, nostaljik bir gece yaşattılar.

BÜTÜN KOCALARIMA BEN BAKTIM

Geceye Yeşim Salkım’la Metin Özülkü’nün esprili atışmaları damga vurdu. Metin Özülkü’nün ‘Kocalarının hepsi zengin olmasına rağmen Yeşim benden hiç şarkı almadı’ diye takıldığı Yeşim Salkım, ‘Bir tanesi çok zengindi, diğerlerine hep ben baktım. Zengin olan da zaten kaçtı. Bir de çapkındı. Ben de onun peşine dolanmaktan, gezmekten, mücevher almaktan, alışveriş yapmaktan bu adamdan şarkı alamadım. Benim yerime Gülben Ergen Aldı’ sözleriyle güldürdü.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X