AK Parti Bursa İl Başkanı Davut Gürkan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile gerçekleştirdikleri görüşmeye ilişkin sosyal medya hesabından açıklamada bulundu.
Gürkan, paylaşımında AK Parti Genel Başkan Vekili Efkan Ala, AK Parti Bursa Milletvekili Refik Özen ve Bursaspor Başkanı Enes Çelik ile birlikte Cumhurbaşkanı Erdoğan’la bir araya geldiklerini belirtti.
Cumhurbaşkanı’na teşekkür
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Bursa’ya gösterdiği yakın ilgi ve destekten dolayı teşekkür eden Gürkan, “Bu kadim şehre gösterdiği yakın ilgi, her alanda verdiği güçlü destek ve Bursa’ya olan muhabbeti için şükranlarımızı ifade ettik” ifadelerini kullandı.
Bursa’nın liderine güvenen ve onunla yol yürüyen bir şehir olduğunu vurgulayan Gürkan, bu emaneti aynı inanç ve kararlılıkla taşımaya devam edeceklerini kaydetti.