Olay Gazetesi Bursa

Çamoğlu’nda bayrak değişimi

Merkezi Bursa’da bulunan, Harmancık’a bağlı Çamoğlu Mahallesi Yardımlaşma Dayanışma ve Yörük Kültürünü Yaşatma Derneği’nin kongresinde bayrak değişimi gerçekleşti.

Dernek yeni Başkanı Mustafa Pire, görevi Ali Osman Torun’dan devraldı. DAĞDER Genel Merkezi’nde gerçekleşen ve divan başkanlığını Emek Şube Başkanı Ahmet Çam’ın yaptığı kongrede, görevi bırakan eski başkan Torun, onursal başkan ilan edildi.

Yoğun katılımın olduğu kongrede geçen yaz aylarında Harmancık’ta ve mahalle ormanlarında çıkan yangınların ardından bu alanların yeniden ağaçlandırılması ve yeşertilmesi için çalışılacağı vurgulandı.

Kongre sonrası Çamoğlu Derneği’nin Gençlik Kolları Başkanlığı’na Elektronik Mühendisi Samet Çam, Kadın Kolları Başkanlığı’na ise Sümbül Çam getirildi.