Can Yaman’a fena patladı

Berrak Tüzünataç, libidosu düşük kadın oyuncuların sevgili rolünün hakkını veremediğini açıklayan Can Yaman’a sert tepki gösterdi. 

Can Yaman’a fena patladı

SETTE LİBİDO POLEMİĞİ…

Erkenci Kuş’taki rol arkadaşı Demet Özdemir’le gerçekten aşk yaşadıklarını, bu yüzden dizinin tuttuğunu itiraf eden Can Yaman’ın kadın oyuncular için ilginç bir açıklamada bulundu. Yaman’ın ‘Eski partnerim Selen Soyder’le problem yaşadım. Gel de bu problemlerin üzerine kamera önünde aşk çek. Başrol çiftinin libidosunun yüksek olması lazım. Oyuncular ikiye ayrılıyor; libidosu olanlar, libidosu olmayanlar’ şeklindeki sözleri tepki çekti.

BİLGE ADAMDAN BİLGE CÜMLELER

Can Yaman’ın kadın oyuncuların libidosuyla ilgili sözlerine ilk tepki Berrak Tüzünataç’tan geldi. Yaman’ı sosyal medya hesabından eleştiren Tüzünataç, “Bilge bir adamdan, bilge cümleler. Yani inanılmaz bir açıklama. Jönlerin libidosuz partnerleri sorun diyorsun he… Vay be… Beğendiğin beğenmediğin partnerlerini de açıklamışsın. Sükut altındır diyorum…’ dedi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X