Çukur’da sırlar ortaya çıkıyor! Selim ve Cumali’den intikam yemini

Çukur dizisinin merakla beklenen 49. yeni bölümünden ilk fragman yayınlandı. Çukur yeni bölümde Yamaç’ın vurulmasından sonra İdris Koçovalı yıkılıyor.

Çukur’da sırlar ortaya çıkıyor! Selim ve Cumali’den intikam yemini

Show TV’de ekrana gelen Ay Yapım imzalı Çukur’un heyecanla beklenen yeni bölüm tanıtımı yayınlandı. Fragmanla birlikte Çukur’un yeni bölüm tarihi de açıklandı. Çukur dört haftalık aranın ardından 21 Ocak Pazartesi akşamı 49. yeni bölümüyle ekranda olacak.

“YAMAÇ’IMI VURMUŞLAR!”

Yamaç’ın vurulmasıyla perişan olan İdris’in gözyaşlarına hakim olamadığı sahnede “Yamaç’ımı vurmuşlar!” sözleri izleyenleri derinden etkilerken, kardeşinin vurulduğunu öğrenen Cumali intikam yemini ediyor.

Yamaç öldü mü, Yamaç’ı kim vurdu sorularının cevabı beklenirken, Metin’le dertleşen Medet’in “Çaresizlik insana her şeyi yaptırıyormuş!” sözleri dikkat çekiyor. Yamaç’ın yaşam savaşı verdiği, Selim’in Cumali’ye sert çıktığı, Çukur’da tüm dengelerin alt üst olduğu tanıtımda Çeto ve Vartolu’nun karşı karşıya geldiği anlar heyecanı yükseltiyor. İkilinin çektiği silahlar gerilimi artırırken, kısa bir aradan sonra ekrana gelecek yeni bölümde yaşanacaklar merakla bekleniyor.
 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X